Day 1 – Sunday (April 27)	Day 2 – Monday (April 28)	Day 3 – Tuesday (April 29)	Day 4 – Wednesday (April 30)	Day 5 – Thursday (May 1)	Day 6 – Friday (May 2)
Launch  LSI & NBI  Pre-work Booklet Readings		Asynchronous – D: Foundation #2 - Core Coaching Competencies (Presence, Relating, Questioning, Listening) + Learning Styles & Coaching – [Allocate 1 Hour to Complete. Must Be Done Prior to SS#4]	Asynchronous - E: Foundation #3 – Overview of Coaching Process (Phase 1 + Feedback) + Thinking Style and Coaching [Allocate 1 Hour to Complete. Must	A/S) [Allocate 1 Hour to	Asynchronous – <b>G</b> : Recap of 3 Foundations & Prepare for Final Coaching Conversation   [1 Hour Prior to SS#10]
Asynchronous - A: Program Overview   3 Coaching Foundations (Allocate 1 Hour to Complete)	Guiding principles & Baseline Coaching Conversations   Conversation Outline 9:00 AM — Noon   ET	Synchronous Session #4: Coaching Competencies & The Success Pyramid (ORID) 9:00 AM – Noon   ET   3 Hours	(Phase I: Entry & Contracting, D/Fs, S/A)	-	Synchronous Session #10: End of-The-Week Coaching   Practicum Overview   Closure   8:00 AM – 12:00 PM ET   3 Hours
	Lunch [12:00 to 1:00 PM]	Lunch [12:00 to 1:00 PM]	Lunch [12:00 to 1:00 PM]	Lunch [12:00 to 1:00 PM]	Lunch [12:00 to 1:00 PM]
Core Group Session #1: Introductions & Routes to Coaching [Zoom & Whiteboard] [Aligned Time Zones – 1 Hour] – Note: 1:30 – 2:30 ET	Asynchronous - C: Interpersonal Process Recall - Mutual Recall   Ethics [Allocate 1 Hour to Complete.	Core Group Session #2: Guided Reflections & Coaching in Organizations [ 1 Hour  Complete Prior to SS#5	Contracting) [1 Hour Complete Prior to SS#7]	Core Group Session #4: Phase II Demo #3 (Feedback & Options) [1 Hour Complete Prior to SS#9]	Core Group Session #5: Share Key Learning from the Week + "Coaching Buddies"
	Must Be Done Prior to SS#3]	N(O) = 1.3O = 3.3O D M = 1	NOTE: 1:30 – 2:30 PM Eastern Time US		Note: Final core group will take place for 40 minutes after end of the week coaching conversation. Additional instructions to be provided by facilitators.
#1: Program Launch & Life History/Maps	#3: Baseline Review & Ethics – Take II 3:00 – 6:00 PM, ET   3 Hours	Synchronous Session #5: Success Pyramid Coaching Conversations (2 Hours)   Organizational Models & Coaching + LSI (1 Hour) 3:00 – 6:00 PM, ET   3 Hours	Feedback with NBI) 3:00 – 6:00 PM   ET   3 Hours	Synchronous Session: #9: Coaching Process – Cont.  Phase II – P/G & Phase III – A/P [2 Hrs 15 mins] Demo #4: PGS +AS.] 3:00 -6:00 PM ET   3 Hours	Transition to Practicum Period
Dinner [7:00 to 8:00 PM FT]	<b>Dinner</b> [6:00 to 7:00 PM ET]	<b>Dinner</b> [6:00 to 7:00 PM ET]	<b>Dinner</b> [6:00 to 7:00 PM ET]	<b>Dinner</b> [6:00 to 7:00 PM ET]	